Події

У вересні стартує Всеукраїнський художній фестиваль МАЛЮЙ.UA

У вересні 2020 р. відбувається Всеукраїнський художній фестиваль МАЛЮЙ.UA, роботи переможців якого будуть представлені на виставці в Чорногорії  в рамках Днів молодих українських талантів 2-9 листопада 2020 р. у культурно-інформаційному центрі «Budo Tomovic» у столиці Чорногорії Подгориці.

конкурс рисунка

Безпрецедентна подія збирає талановитих юних художників зі всієї України!

Вік учасників – до 21 року.

Кожен бажаючий може вислати фото трьох своїх робіт на e-mail: adrumukraine@gmail.com та їх опис (розмір, матеріали та рік створення), а також дані про себе (ім’я, вік та місто проживання).

Немає ніяких заборон або переваг в темі або матеріалах, єдине побажання — щоб це були оригінальні роботи, а не перемальовування відомих зображень.

50 кращих робіт поїдуть до Чорногорії.

Обирати переможців буде поважне журі, яке складається з чорногорських фахівців культури та мистецтва. Голова журі – директор Національного музею Чорногорії, директор Управління із захисту культурної спадщини Чорногорії, член Національної комісії у справах ЮНЕСКО Анастасія Міранович.

конкурс рисунка

До складу журі входять знамениті чорногорські художники Роман Джуранович, Мірко Драгович, Хайдана Костич, Матан Вуксевич, Лилияна Колунджич, педагог Музеїв і Галерей Подгориці Ваня Вукович, директор культурного центру в «Nikola Đurković» в унікальному історично-культурному осередку, що охороняється ЮНЕСКО, Которі – Тетяна Ільцев Мільенович і Президент Асоціації образотворчих митців Чорногорії Ігор Раксевич.

конкурс рисунка

Фестиваль організован Асоціацією з розвитку міжнародних відносин ADRUM та промоушн і продакшен STUDIORAR за підтримки Посольства України в Чорногорії.

Чекаємо на ваші роботи, щоб Чорногорія побачила українські таланти!

Інформація на сайті: http://adrum.com.ua

https://www.facebook.com/events/772461933295959

Деталі за тел.: 0674094155