Події

Співачка та дизайнер Таня Брянцева представила свою дебютну колекцію одягу прет-а-порте

8 вересня 2016 року талановита співачка та дизайнер Таня Брянцева разом з ательє “Impreza” представила свою дебютну колекцію одягу прет-а-порте у вишуканому ресторані Домъ Грибоедова, генеральним інформаційним партнером якого виступив блог-журнал Lucky Ukraine в особі Олесі Тарасенко та Наталочки Терещенко.

мода 2017

До 25- річчя незалежності України дизайнер обрала вишивки з кожної області і у поєднанні з сучасним діловим одягом з’явилися унікальні, ексклюзивні речі. В показі приймали участь найкрасивіші дівчата українського шоу-бізнесу: красуні з гурту “Ділайс”, візажист та засновниця “Boyko Beauty school” Тетяна Бойко, співачка Lia. Моделі дефілювали під українську пісню “Не ходи, дівчино” в сучасній обробці DJ Derbastler, яку написала Таня Брянцева.

мода 2017

Даний захід – благодійний, кошти від продажу колекції підуть на допомогу багатодітній малозабезпеченій сім’ї.

Гості показу – Влада Литовченко, Тимофій Нагорний, Поль Манондиз, Сергій Комаровський, Скрипка Вікторія, Альтшулер Гоша, Самохіна Тетяна, Світлана Рижук, Марина Козаченко, Сімона Бородина, Вікторія Федорчук, Сергій Костецький та інші високо оцінили майстерність одягу та оригінальну ідею.

мода

Захід знімали найкращі фотографи Игорь Радченко, Евгений Зинченко (Eugene Zinchenko), Леся Гарбар, Ольга Дюжаєва, Viktor Kovalevskij,Yaroslava Gromova та Илона Рукобратская.

мода 2017

Велика подяка Тетяні за патріотичну ідею, ательє “Impreza” за блискуче виконання, блог-журналу Lucky Ukraine за допомогу в організації та запрошення гостей та ЗМІ.

Вироби можна переглянути на сайті.