Події

Церемонія нагородження ТОП-100 Видатних чоловіків Київщини-2020

18 жовтня в Києві в готелі «Турист» та ресторані «Franchesco» відбудеться офіційна церемонія нагородження ТОП-100 Видатних чоловіків Київщини-2020. Захід матиме місце у новому залі готелю із дотриманням усіх карантинних санітарно-епідеміологічних вимог.

папы

Це подія, яка об’єднує спільноту кращих чоловіків Київщини за рейтингом номінаційної колегії та за результатами соціологічних опитувань киян.

Гостями події стануть найвідоміші представники духовенства, державної влади та дипломатичного корпусу, бізнесмени та інвестори, меценати, еліта, митці, політики, зірки естради та спортсмени Києва та Київської області.

Організаторами заходу виступили Олеся Тарасенко, засновниця 1-г блог-журналу України «LuckyUkraine», організатор проектів культурної, соціальної та благодійної спрямованості, та Лілія Олійник – успішна бізнес-леді, засновниця Торгової марки Айлив, газети «Еко Україна», голова КУЖ Київ 2019 та 2020 рр.

На думку Олесі Тарасенко, це «чоловіки, які створюють майбутнє, тому що це самі креативні представники української бізнес-еліти. Вони генерують нові ідеї та дивляться у майбутнє».

Лілія Олійник зазначає: «Ми завжди шукаємо відповідь на питання – як досягти успіху. А ці чоловіки вже його досягли і діляться із нами секретами своєї успішної кар’єри».

На гостей чекають фотозвіти від кращих фотографів Києва та виступи зірок українського шоу-бізнесу – співаків Олега Корбаня-Далласа, Егора Грея та Ігоря Мізраха, співачок Ксанті та Софії Егорової, а також виступ Менталіста Таємничого Макса.

Ведучими церемонії стали акторка, блогерка, ведуча Рудика Єлизавета та радіоведучий, автор Сергій Комаровський.

Номінаційна Колегія Національного рейтингу визнання «ТОП-100 ЧОЛОВІКІВ УКРАЇНИ» на чолі з Експертною Радою «Європейського Бюро Розвитку Бізнесу» розглядають кожну кандидатуру. Процедура триває до 3 днів.

Обрані номінанти проекту увійдуть до 2-го масштабного регіонального рейтингу «ТОП-100 Видатних чоловіків Київщини» та будуть нагороджені на урочистому заході.

Генеральний партнер: Гранд Плюс-В. Офіційний партнер: Отель Турист та ресторан Francesco.

Партнери церемонії: Almaterra, Cansely_Kyiv, Саміт-Книга, СпортЛенд Мережа фітнес клубів, Арт-Кафе Букiторiя, Barbershop GC Kyiv, AvAks — Пейнтбольный клуб, Организация работодателей санаторно-курортных и оздоровительных учреждений, I live, Fashion House VoleeYu, L’Kafa Group — міжнародний ресторанний холдинг

Медійні партнери церемонії: ТВ: Світ модної країни, 8 канал, 33 канал, АллатРа ТВ, HolidaY-TUSE, Kyiv Diplomatic — Київ дипломатичний — Киев дипломатический, Час Перших, LuckyUkraine,  Журнал Business Woman, Podium real, Emotion, that inspire you, МамаWOW.

Уже 18 жовтня ми дізнаємося хто став ТОП-100 видатних чоловіків Київщини 2020!