Події

День головного лікаря – 2018

Від особи головного лікаря багато що залежить у нашій медицині, фактично він/вона визначають обличчя закладу, несуть відповідальність за організацію лікувального процесу, якість надання медичних послуг. Раніше вирішальним при відборі кандидатів на отримання відзнаки «Головний лікар року» було подання від облдержадміністрації. Цього року ми зосередилися на максимальній відкритості конкурсу – зареєструватися до участі може кожен головлікар з усіх куточків України, просто заповнивши форму http://holovlikar.org.ua

головний лікар року

 Усі, хто візьме участь у Дні головного лікаря, зможуть отримати від експертів найвищого рівня інформацію щодо роботи лікувальних закладів в умовах реформування галузі, подискутувати в обговоренні презентацій. Найкраще і найболючіше з перших вуст із усіх регіонів від тих людей, які мають впроваджувати медичну реформу і зламати песимістичний сценарій майбутнього. Саме тому дізнайтеся першими, хто він – переможець конкурсу на  Всеукраїнську відзнаку «Головний лікар року 2018»!  

І, нарешті, переможець конкурсу отримає грант від ГО «Платформа Здоров’я»  на суму 108 600 гривень, який покриє вартість навчання на pre-MBA Бізнес програмі в найкращій бізнес-школі України! Детальніше https://mim.kiev.ua/programs/biznes. Церемонія нагородження включатиме також відзначення Лауреатів 2-го і 3-го ступеня, представлення результатів електронного голосування та дружню вечерю із вільним спілкуванням.

Генеральний Партнер Відзнаки – мережа лабораторій «СІНЕВО»

Головний Освітній  Партнер Відзнаки – бізнес-школа МІМ-Kyiv

Акредитовані представники ЗМІ можуть безкоштовно скористатися послугами прес-центру виставки: сприяння в організації інтерв’ю VIP гостей або учасників заходу; free Wi-Fi; ноутбук з доступом в інтернет і оргтехніка (принтер, факс, ксерокс), зарядний пристрій для мобільних телефонів і гаджетів; чай, кава, солодощі.