Події

Премія МамаWOW – 2019

7 листопада в золотому залі Особняка графіні Уварової відбулась церемонія нагородження лауреатів «Премії МамаWOW 2019».

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

У церемонії взяли участь талановиті та відомі жінки, які досягли успіхів у різних сферах життя; мами, які є прикладом для багатьох, які змінюють світ та творять історію сучасної України.

Премия МамаWOW

«Премія МамаWOW 2019 – це свято краси, жіночності та натхнення. Проект МамаWOW відзначає свій п’ятирічний ювілей, і ми щасливі, що нам вдалося зібрати під одним дахом в чудовому місці неймовірних жінок! Мам, від яких багато в чому залежить — яким буде наше майбутнє, адже саме ми, мами, виховуємо наступне покоління. Серед почесних номінантів премії відомі та чарівні мами Сніжана Єгорова, Влада Литовченко, Астрая, Марина Кінах та інші неймовірні жінки, які на своєму прикладі доводять, що материнство — це тільки початок, а жінка — не тільки мама, а й муза», — говорить керівник проекту МамаWOW Наталія Рибачик.

Премия МамаWOW

«Такі свята обов`язково потрібні матусям. Якщо мама перебуває в рівновазі, наповнена енергією творіння, то все чарівним чином розкладається по полочках. Діти тільки тоді щасливі, коли щасливі їхні батьки», — впевнена Лілія Олійник, бізнес-леді, щаслива мама чотирьох дітей, власниця лаунж-кафе I live, ідейний натхненник і творець Центру розвитку і дозвілля сім’ї Ilive Centre в Києві.

Премия МамаWOW

«Кожна жінка – особлива. І не варто про це забувати. Серед метушні буденних днів і круговерті сімейних турбот мами часто забувають про себе. Такі події, як Премія МамаWOW – це чудова можливість підтримати та надихнути всіх українських матерів», — говорить керівник проекту Lucky Ukrаine Олеся Тарасенко.

Премия МамаWOW

Генеральний партнер заходулаунж-кафе здорового харчування  I live

Водний партнер свята — ТМ «DIVO»! ТМ «DIVO» — мудра вода для твого життя!

Титульний партнер Премія МамаWOW 2019 – ательє індивідуального пошиву виробів з хутра та шкіри  KLI&Ko.

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Подарунки для наших чарівних МамWOW підготували:

Видавництво «АДЕФ-Україна»

Birchi — український бренд живої органічної косметики

ТМ Малятко — справжній експерт у дитячому харчуванні

«Аленка» — український виробник натуральної дитячої косметики

Бутік аюрведи і східної медицини ROSA.

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Всі гості отримали подарунки від наших друзів ТМ HiPP та ТМ Bebivita та чарівні передбачення від весільного агентства «Adam & Eva».

Премия МамаWOW

В рамках заходу відбулися модні покази від брендів: KLI&Ko, Ariana Beauty Box, ТМ Be Easy, «Живые мандалы Елены Солнечной».

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Ведучі заходу: драматургиня, сценарист й тезка графіні Наталя Уварова та найвідоміша юна блогер Єлізавета Рудика.

На гостей чекала чарівна надихаюча музично-поетична програма «Любов безсмертна». Поезія різних років у виконанні актриси Ольги Собко.

Премия МамаWOW  Серед усіх присутніх були розіграні чудові подарунки:

Неймовірна трилогія «Музы Михаила Булгакова. Татьяна. Любовь. Елена» від видавництва «АДЕФ-Україна», ексклюзивна сукня від дизайнера Інни Король, мандала «Любов» від Олени Сонячної, подарунки від Олени Ясир консультанта «Мері Кей», сертифікати на розробку індивідуального дизайна сукні від Яна Степаненко, книги від письменниці Наталії Каплун, сертифікат на послуги у салоні краси Авалон, книги від письменниці Ксенії Тейлор, запрошення до Парку Київська Русь, подарунок від компанії Vision.

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Під час заходу проходила художня виставка. Всі гості мали можливість помилуватися картинками Слави Займака, Мар`яни Чікало, Ілони Федунків — KWIKI ART, Марії Лис.

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Номінантів нагороджували WOW-чоловіки: Предко Сергій — керуючий партнер бутіка здоров‘я та краси ROSA, Ігор Коритний — власник ательє індивідуального пошиву з хутра та шкіри KLI&Ko, Єгор Стародубцев – президент SPA MINEROL CLUB UKRAINE, художник Слава Займак, Іван Степурін — директор і засновник видавництва «Саміт-книга», яке надало подарунки для номінантів премії ЛедіWOW,  Влад Шиловский — лідер Компанії Vision, Ілля Засуха — директор з розвитку компанії «Чарка the Marketplace дистрибуція майбутнього», відомий боксер Василь Васил`єв.

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Медійні партнери заходу: 33 канал, Lucky Ukraine, Woman magazine, TopCity, Monet, Podium real, Паст’єра, O`Ukraine, ADMI, Harved online.

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Премия МамаWOW

Вже навесні відбудеться наступний захід «Премія МамаWOW – 2020». З питань співробітництва та участі у церемонії звертатися за адресою mamawow.promo@gmail.com.

33 канал — сюжет о празднике Премия МамаWOW — 2019

Фото: Иван ИвановИван Перекрестов, Юлия Добрынина