Події

Церемонія нагородження кращих жінок сезону ТОП50 Lady Summer 2020

12 вересня 2020 року відбулася Церемонія нагородження кращих жінок сезону «Lady Summer 2020». Свято пройшло в оновленому французькому ресторані Francesco, що розташований в одному з кращих готелів Києва – готелі «Турист».

успешные женщины

На учасників та гостей заходу чекала святкова атмосфера, що була доповнена вишуканою їжею та елітними напоями. Блакитна доріжка, святковий концерт, нагородження, ювелірні прикраси та багато інших приємних несподіванок та сюрпризів для справжніх леді.

успешные женщины

Ініціаторами та організаторами події виступили громадські діячки, керівниці громадських об’єднань Лілія Олійник та Олеся Тарасенко.

Кожна номінантка отримала: диплом, статуетку, авторську ювелірну прикрасу, подарунки від партнерів. Серед номінанток був розіграний головний приз – сертифікат на відпочинок!

Захід урочисто відкрила Наталія Шелепницька – Народна артистка України, Посол Миру, володарка багаточисленних титулів та нагород: «Жінка Року», «Жінка ІІІ Тисячоліття», «Українська Мадонна», Mrs Europe United Nations, Mrs United Nations Earth.

Ведучими церемонії вже традиційно були неперевершений Андрій Карпов – актор, модель, актор театру та модель, блогер, ведуча й телеведуча – Рудика Єлизавета.

Церемонію нагородження відкрила Анна Добриднєва – сольна співачка, автор пісень, телеведуча, продюсер, солістка групи «Пара Нормальних», учасниця і наставниця боксерського проекту, PLAYBOY cover girl.

Також на заході виступали співак, шоумен, продюсер, композитор Олег Корбан-Даллас, співак Єгор Грей, саксафоніст Олексій Смірнов та неперевершений україно-італійський дует RUXO – Роберто та Катерина Руссо.

До речі, найкращих жінок, вже традиційно вітати найкращі чоловіки!

Лілія Олійник, організатор премії, привітала всіх учасниць з цією нагородою і висловила надію, що «навіть у такий бурхливий час жінки залишаються, водночас, сильними та вишуканими». Організаторка зазначила: «Я пишаюся й надихаюся усіма жінками, які сьогодні були з нами і отримали цю почесну премію, і висловлюю подяку всім, хто долучився до цієї надзвичайної події».

Олеся Тарасенко, співорганізатор премії зазначила: «ТОП-50 Lady Summer 2020 – це премія для жінок, які прагнуть змінити себе та світ на краще, які прагнуть до вдосконалення. Для мене було честю розділити сцену цього вечора з видатними жінками України. Ця сторінка назавжди залишиться в історії розповідей про жінок, які творять сучасний світ».
Lady Summer2020

Генеральні партнери:

Готель Турист, ресторан «Francesco», кращий лікувальний курорт України – Миргородкурорт, Всеукраїнське об’єднання організацій роботодавців санаторно-курортних та оздоровчих закладів, Міжнародний Клуб Успішних Жінок «World Woman Club Kyiv».

Партнери:

Гранд Плюс-В – лідер у сфері послуг на ринку нерухомості, виробник натуральної косметики Krasa UA, виробник №1 в Україні європейського шарму з муранського скла і дерева Sweetbox, лідер компанії «Mary Kay Ukraine» Ольга Панченко, бренд «Reine Rouge», компанія «Almaterra» – імпорт, опт і дистрибуція елітних алкогольних напоїв, брокер з інвестицій і страхування та офіційний партнер «Metlife – Aura-Invest», бренд еротичної білизни «Viktoria Ivankovich», рекламна компанія Barbaris, натуральні шампанські та вина Oreanda, видавництво Саміт-книга, Євразія – японська та європейська кухня, лідер серед магазинів професійної косметики в Україні «Amore Shop», модний простір «Designer’s Room», салон краси «EG Beauty», дім краси «Home of Beauty», Невмержицька Юлія, «Клуб Євгенії Лісіціної» – виробник матеріалів для салонів краси сегмента ЛЮКС, ГО «Art Foundation», Художня школа класичного рисунку і живопису «Hurgri Art School», лаунж-кафе «I live», ексклюзивний дизайнер handmade прикрас «Ester Brooch», ГО «Живу в гармонії».

Lady Summer2020

Медіа-партнери:

ТВ: Міжнародний телеканал Аллатра ТВ, UA Fashion TV.

Журнали: Преміум-журнал «Час перших», дипломатичний часопис «Kyiv Diplomatic», журнал «Podium Real», журнал «Queen», журнал «АДМІ», журнал «Паст’єра».

Онлайн-видання: LuckyUkraine, МамаWOW, Tut-ua, VTrendi.

Церемонія нагородження кращих жінок сезону «Lady Summer 2020» – це було свято жіночої краси та вроди, успіху та досягнень.

Попереду у кожної з номінанток ще більше нових Перемог!