Події

ТРЦ Ocean Plaza запрошує на кібертурнір CYBER OCEAN 2021

На честь першої річниці офіційного визнання кіберспорту новим видом спорту в Україні, ТРЦ Ocean Plaza долучається до розвитку цього напряму та запрошує аматорів, професіоналів і вболівальників взяти участь у першому кібертурнірі ТРЦ – CYBER OCEAN 2021.

кібертурнір

З 18 по 25 вересня найкращі гравці і команди зможуть випробувати свої сили в турнірі з популярної кіберспортивної дисципліни CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive), міні-турнірах 1х1, та змаганнях з FIFA 2021, а також поборотися за геймінг-девайси від партнера АЛЛО і загальний призовий фонд 100 000 грн, з яких 50 000 грн – це головний приз для команди-переможця.

Участь у турнірі з CS:GO безоплатна, але потребує обов’язкової попередньої реєстрації кожного учасника й команди у період 09 по 17 вересня на сайті FACEIT.  Чотири команди, які дійдуть до фіналу, зустрінуться на офлайн-турнірі в Ocean Plaza 25 вересня 2021 року.

Переосмислити свій погляд на кіберспорт, та надихнутися досягненнями українців на світовій кіберарені, допоможуть найвідоміші кіберспортсмени, зустрічі з якими відбудуться в ТРЦ 11 і 18 вересня. А спеціальні інтерактивні ігрові зони*, які працюватимуть у ТРЦ протягом CYBER OCEAN 2021, подарують можливість кожному спробувати себе у найпопулярніших ігрових дисциплінах, весело провести час з друзями і сім’єю, поринути у віртуальну реальність, та навіть виграти класний приз. До того ж, щоденно в ігрових зонах будуть розігруватися сертифікати та купони зі знижками в магазини ТРЦ категорій СПОРТ і ТЕХНІКА.

*Задля безпеки відвідувачів під час проведення турніру в ТРЦ будуть встановлені спеціальні санітарні точки з антисептиком і захисними масками. Дезінфекція ігрових джойстиків, ноутбуків, VR-окулярів, та іншої ігрової периферії, проводитиметься після кожного використання.