Події

Відбулась церемонія нагородження «ТОП-100 Видатних чоловіків Київщини-2020»

18 жовтня в Києві в ресторані «Franchesco», готель«Турист» відбулася офіційна церемонія нагородження ТОП-100 Видатних чоловіків Київщини-2020 від Міжнародного Клубу Успішних Жінок Київ. Такий рейтинг проводиться вже другий рік поспіль. Організатори зазначають, що вони сповнені бажання не зупинятися на досягнутому, тому що проект зібрав в одному залі дійсно гідних претендентів на першість, що творять майбутнє успішної України.

успешные мужчины Киева

Завдяки таким чоловікам наше суспільство змінюється на краще. Адже успіх України — це успіх її громадян, які добре роблять свою справу. 

Урочистості відбулися у новому просторому залі готелю із дотриманням усіх карантинних санітарно-епідеміологічних вимог.

Це неординарна та значуща подія, яка об’єднала спільноту кращих чоловіків Київщини за рейтингом номінаційної колегії та за результатами соціологічних опитувань киян. Крім того, номінантів визначала Номінаційна Колегія Національного рейтингу «ТОП-100 чоловіків України» на чолі з Експертною Радою «Європейського Бюро Розвитку Бізнесу».

Важливо зазначити, що ця події підтримує чоловіків, що є майбутнім не лише Київщини, а й усієї України, якими ми маємо пишатися.

успешные мужчины Киева

Широта спектру сфер, в яких учасники премії отримали нагороди, справді вражає: від освітнього процесу, музичного шоу бізнесу, міжнародної діяльності, бізнесу та промисловості, до державної служби та управління, туризму й ресторанно-готельного бізнесу, видавничої справи й IT сфери. Серед номінацій “Митець року”, “Співак року”, “Прорив року”, “Бренд року” тощо.

Гостями події стали найвідоміші представники духовенства, державної влади та дипломатичного корпусу, бізнесмени та інвестори, актори, музиканти, композитори, меценати, митці, політики, зірки естради та спортсмени Києва та Київської області. Це творча та інтелектуальна еліта — лідери у своїх сферах розвитку, це професіонали своєї справи, які своїм прикладом показують, що успішний розвиток в Україні можливий за будь-яких умов. Вони із радістю діляться секретами свого успіху та вважають, що процес самовдосконалення себе і свого оточення постійний.

Олеся Тарасенко

Почесні грамоти та призи переможці за свої досягнення отримали з рук організаторів цієї визначної події, двох успішних жінок — Олесі Тарасенко, засновниці 1-г блог-журналу України «Lucky Ukraine», організатора проектів культурної, соціальної та благодійної спрямованості, та Лілії Олійник – успішної бізнес-леді, засновниці Торгової марки Айлив, газети «Еко Україна», голова “Клубу Успішних Жінок” (Київ) 2019 та 2020 рр.

Під час нагородження номінантів Лілія Олійник, керівник “Клубу Успішних Жінок”, відмітила: «Це надзвичайно важливо — віднайти відповідь на питання – як досягти успіху. А ці чоловіки вже його досягли і діляться із нами секретами своєї успішної кар’єри. Вони мотивують себе і свої оточення на досягненні більш глибоких цілей. Лише наполеглива праця приводить нас до мети. А сьогодні ми нагороджуємо ти, хто віддається своїй справі без вагань і ніколи не зупиняється на вже досягнутому результаті».

На думку організатора події, Олесі Тарасенко, це “чоловіки, які створюють майбутнє, тому що вони — найкреативніші представники української бізнес-еліти. Вони генерують нові ідеї та дивляться у майбутнє. Для мене це — честь знаходитися в одій залі із видатними чоловіками, які представляють не лише Київ та Київщину, але й всю Україну. І саме ви повинні отримати цю нагороду. Ви — наша гордість”.

На всіх гостей урочистої церемонії чекали фотосесії від кращих фотографів Києва.

успешные мужчины Киева

Захід прикрасили своїми виступами зірки українського шоу-бізнесу.

Можна було почути пісні від співаків Олега Корбаня-Далласа, організатора концертів та учасника вокальних груп, Егора Грея, що має неймовірний вокал, Андрія Кравченка, заслуженого артиста естрадного мистецтва України та Ігоря Мізраха, мецената, громадського діяча і співака. Виступили співачка Ксанті, телеведуча, засновниця фестивалю й громадська діячка, та співачка Софія Егорова, переможець багатьох вокальних конкурсів, в тому числі і міжнародних. На завершення всіх присутніх здивував своїми здібностями Таємничий Макс — менталіст.

успешные мужчины Киева

Ведучими церемонії стали акторка, блогерка, ведуча Рудика Єлизавета та радіоведучий, актор Сергій Комаровський, що отримав перемогу в номінації “Телекомунікації, медіа, кіно та IT технології”.

Генеральними партнерами заходу виступили Гранд Плюс-В. Офіційним партнером став отель “Турист” та ресторан “Francesco”.

Партнери церемонії: Almaterra, Cansely Kyiv, Саміт-Книга, СпортЛенд Мережа фітнес клубів, Арт-Кафе Букiторiя, Barbershop GC Kyiv, AvAks — Пейнтбольний клуб, Организація роботодавців санаторно-курортних та оздоровчих закладів, I live, Fashion House VoleeYu, L’Kafa Group — міжнародний ресторанний холдинг.
Медійні партнери церемонії: журнал МамаWOW, “Світ модної країни”, “8 канал”, “33 канал”, АллатРа ТВ, HolidaY-TUSE, “Kyiv Diplomatic (Київ дипломатичний)”, “Час Перших”, “Lucky Ukraine”, Журнал “Business Woman”, “Podium real”, Emotion, that inspire you.