Події

Тренди весільних суконь 2021

Біла сукня – перший образ, який спадає на думку при згадках про весілля. З минулого року традиція шлюбних церемоній зазнала багатьох викликів. Багато хто відклав намічену дату, хтось організував невеличке свято у колі найближчих, але незмінним бажанням усіх красунь продовжує залишатись та сама ідеальна сукня для такого важливо дня. Тож, якщо ви плануєте узяти шлюб цього року та у процесі вибору сукні – до вашої уваги тренди 2021 року від стилістів маркет-молл Даринок.

Тренди весільних суконь 2021

Квадратне декольте

Така форма декольте чудово підкреслює ключиці і плечі. Тенденція підійде для будь-якого фасону: з довгою чи короткою спідницею, з коротким чи довгим рукавом і т.д. Стилісти зазначають, що квадратне декольте гармонійно поєднується з важким атласом чи лаконічною сукнею з крепу.

Тренди весільних суконь

Фото магазину «Дім нареченої»

Розріз

Такі сукні мають свої визначні переваги. Окрім беззаперечної краси, розріз у вбранні додає йому зручності, адже не сковує рухи та дозволяє вільно почуватись при ходьбі чи танцях. У цьому році фахівці відзначають, що розріз може бути не тільки на одну ногу, а й на дві, а його висота обирається красунею з урахуванням власних побажань і може починатись як зі стегна, так і з лінії білизни. Хоча останній варіант обирають не всі, а наречені з більш сміливим та епатажним поглядом на дизайн.

Тренди весільних суконь

Фото магазину «Дім нареченої»

Міні

Моделі з короткою спідницею почали набирати популярності ще з минулого року, але тенденція перейшла і на 2021 рік. Короткі весільні сукні підкреслюють красу ніг, а ще звільняють наречену від безкінечного піднімання подолу для можливості зробити крок. Найчастіше такі вбрання обирають у якості другої сукні, яку одягають після церемонії розпису, або на другий день святкування, але тренди цього року пророчать міні вирватись у перед і завоювати серця красунь у якості сукні №1.

Тренди весільних суконь

Фото магазину «Дім нареченої»

Акцент на рукава

Весільні сукні з пишними рукавами – один з головних трендів 2021 року. Натхненні стилем 80-х дизайнери представили довгі, вкорочені, об’ємні та знімні рукави, які нададуть яскравості найпростішому силуету.

Тренди весільних суконь

Фото магазину «Beliks»

Відкриті плечі

Такі сукні важко назвати новою тенденцією, втім саме таких моделей в колекціях ви побачите найбільше. Оголені плечі нареченої створюють надзвичайно чуттєвий та образ. Стилісти радять не додавати до такого образу кулони чи підвіски, аби змістити акцент саме на відкритій ділянці і показати красу шиї та ключиць у повній мірі.

Тренди весільних суконь

Фото магазину «Beliks»

Багатоярусна спідниця

Багатоярусна спідниця виступає на перший план у виразних богемних весільних образах, вона виглядає по справжньому розкішно та додає образу нареченої певної сміливості та казковості. Використання ярусів робить вбрання об’ємним та повітряним, що незмінно асоціюється з образами діснеївських красунь.
Тренди весільних суконь

Фото магазину «Beliks»

Який би фасон ви не обрали, головне, аби ви почувались у ньому зручно. Не варто кардинально змінювати свій стиль для весілля, адже у цей день у вас буде достатньо хвилювання, а сукня має допомогти вам почуватись комфортно та чарівно.

Обрати свою ідеальну весільну сукню можна у магазинах BELIK’S, ДІМ НАРЕЧЕНОЇ, RICA BRIDE, RUSLAN&LYUDMILA, ТВОЯ МРІЯ, WEDDING DAY, завітавши на сторінки їх інтернет-магазинів. А після закінчення локдауну, запрошуємо відвідати магазини у маркет-моллі Даринок за адресою: м. Київ, вул. Магнітогорська, 1.

Більше корисної інформації про онлайн шопінг на Даринку дізнавайтесь на сторінках наших соціальних мереж Facebook та Instagram.

  • Алинка

    Какие шикарные платья на Дарынке в отделе свадебных платьев! Мечта!!!