Події

Книжки, що допоможуть розповісти дитині про Бога та Великдень

Напередодні найголовнішого християнського свята Великодня, малюки стають допитливими та питання «Що означає «Христос Воскрес»?», «Чому ми яйця фарбуємо», «А чому Великдень – це велике свято?», «А хто такий Христос та Бог?» лунають майже у кожній оселі. Батьки б мали радіти, проте багато хто відповідають не суттєво, замість того, щоб зрозуміло та виразно дати відповідь дитині.

Розповісти дитині про Бога та свято Великодня допоможуть книжки, які створені, щоб зробити вашу розповідь цікавою та зрозумілою малечі.

Велика книга біблійних історій, видавництво КМ-БУКС

дитячі книжки про релігію
Яскраві ілюстрації, лаконічний виклад – чотири біблійні історії назавжди запам’ятаються вашій малечі.

дитячі книжки про Бога

Історія «Ноїв ковчег», «Йосиф та його барвистий плащ», «Мойсей у кошику», «Давид і Голіаф» розкриють зміст найсуттєвіших біблійних історій, які покажуть дитині на прикладі, хто такий Бог, які в нього наміри, як він пробачає та які дива він нам дарує.

дитячі книжки про Бога

Історії мають повчальний характер та кожний з батьків зможе донести до свого чада що таке мужність та кмітливість, та як їх використовувати у житті; на що здатне кохання матері та взагалі чому варто впускати кохання в своє життя; чому треба вміти пробачати та поважати людей.

«Біля ковчега о восьмій» Ульріх Хуб, видавництво «Час майстрів»

дитячі книжки про релігію
Насамперед, це зворушлива книга про дружбу, кохання та чесність. Книга допомагає по-філософськи замаслитись над суттєвими питаннями та водночас гарненько посміятись. Зміст концентрується на пригоді трьох пінгвінів, які надзвичайно схожі один на одного, проте водночас зовсім різні.

дитячі книжки про релігію

Вони розмірковують про Бога, про власні вчинки, свою сутність. Вони мали прекрасне пінгвіняче життя: веселилися, бавилися, сперечалися, сварилися аж поки не стали перед вибором хто ж з них опиниться на Ноєвому ковчезі. Легально лише два пінгвіни можуть там опинитися, а доля третього буде залежати від вибору друзів. Ця книга розкриває дитині на біблійному прикладі всю глибину дружби та любові, які не мають ніяких обмежень.

«Біблійні історії для дітей» Георгій Коваленко, видавництво «Книголав»

дитячі книжки про Бога
Книга містить 33 історії зі Старого й Нового Заповітів. Історії вічні, повчальні й архетипічні. Ілюстрації скрізь та вони допомагають дитині усвідомити основні Божественні премудрості. Книга глибока, вона навчає дитину замислюватися над своїми вчинками, приймати рішення згідно з заповідями божими, рости мужніми, справедливими, вірити у справжнє кохання, та насолоджуватися життям.

дитячі книжки про Бога

Хочеться зазначити, що ці книги допоможуть батькам мати мудрі відповіді на запитання докучливих чомучок, та згодом допоможуть дитині дивитися на речі глибше і стати свідомою людиною.