Події

Конкурс таланту та чарівності «Маленька Княжна Київської Русі 2018»

Щиро запрошуємо Вас прийняти участь у I-му Всеукраїнському фестивалі аматорської творчості «Талановита зірка Київської Русі 2018» та Конкурсі таланту та чарівності «Маленька Княжна Київської Русі 2018», які пройдуть в Парку «Київська Русь» 22-23 вересня 2018р., та відвідати єдину в своєму роді реконструкцію стародавнього Києва V-XIII століть.

Маленька Княжна Київської Русі22.09.2018 відбудеться Конкурс таланту та чарівності «Маленька Княжна Київської Русі 2018». Основною метою конкурсу є виявлення талановитих дітей, визначення найсильніших учасників гідних носити почесний титул. Подробиці про конкурс за ПОСИЛАННЯМ.

23.09.2018 відбудеться I-й Фестиваль-конкурс «Талановита зірка Київської Русі 2018». Головна мета — об’єднати талановитих дітей з різних регіонів України, демонстрація творчих досягнень, художніх колективів та окремих виконавців, виявлення нових талановитих імен, підвищення рівня кваліфікації та обмін досвідом, популяризація національної культури. Подробиці за ПОСИЛАННЯМ.

Київська Русь — це музей під відкритим небом, який займає територію 50 га. Ви зможете прогулятись старовинними вулицями, заглянути на виставки майстрів, відвідати храм, на власні очі побачити, як виглядали головні будівлі столиці на зорі її появи.

А ще — на Вас чекає насичена конкурсна та розважальна програми, дипломи, листи-подяки, подарунки, майстер-класи.

На території парку Ви зможете постріляти з лука, відвідати екскурсію на конях, покататися на канатній дорозі, подивитися конні розваги, відпочити та насититися позитивною енергетикою.

При потребі — є можливість зупинитися в готелі, який знаходиться в 5-ти хвилинах ходьби від «Київської Русі», а поїсти в затишному кафе парку. Чекаємо Вас в селі Копачів Обухівського району Київської області, це 30 км від Києва.

Контакти орг. комітету: 0506279909, 0673192245, 067998872

Наш сайт www.citadel.in.ua

E-mail: citadel.in.ua@ukr.net

Наша сторінка в ФБ https://www.facebook.com/citadel.in.ua