Події

Як зберегти молодість: секрети краси та наукові факти

Агов, дівчата, поговоримо про красу та здоров’я? Чи знаєте ви, що виробництво колагену в організмі після 25 років знижується на 1,5-2% щороку? Колаген часто називають білком молодості. Від кількості його вмісту у шкірі залежить, чи атакують вас зморшки або ж обличчя збереже чіткий контур та підтягнутий вигляд. Колаген є у нас у шкірі, кістках, хрящах, сухожиллях, зв’язках, м’язах, зубах, роговиці ока…. Одним словом, всюди, у всьому нашому організмі! Його зниження зумовлює появу зморшок, зменшення пружності та еластичності шкіри, порушення міцності кісток та суглобів.

коллаген

Вже цікаво? А це стосується не лише дівчат та жінок. Чоловікам та дітям теж може стати в нагоді.

Інноваційний продукт з Литви — TriCollagen, який до речі є популярним в Європі вже більше 5 років, а його розробка почалася ще 9 років тому, завдяки багаторічному досвіду та старанній роботі шведських та литовських фармацевтичних спеціалістів. Виробництво знаходиться у Литві на основі сировини зі Швеції.

Містить в собі 3 основні групи біологічно-активних компонентів:

  1. Пептиди колагену I, ІІ та III типів і гіалуронову кислоту.
  2. Біологічно-активні речовини, які стимулюють внутрішнє вироблення колагену.
  3. Антиоксиданти, рослинні екстракти, вітаміни, що відрізняються сильною антиоксидантною дією (уповільнюють процеси старіння в організмі).

Завдяки тому, що була обрана рідка форма продукту — дуже зручний у використаннi та дуже легко засвоюється організмом.

коллагенГоловний винахідник TriCollagen — лектор Каунасського медичного та Вильнюсського університету, фармацевт, кандидат наук та підприємець Мантас Якимавичюс, який разом з партнерами зі Швеції розробив продукцію, яка не має аналогів, що називається «еліксиром молодості». Це унікальна формула, що допомагає підтримувати баланс колагену в організмі, та не дозволяє видавати ваш вік, що є записаний у вашому паспорті.

Продукція користується попитом серед зірок та відомих спортсменів, зокрема, наприклад, Олена Підгрушна, українська біатлоністка, олімпийська чемпіонка 2014 року, чемпіонка світу в 2013, майстер спорту міжнародного класу, 5-кратна чемпіонка Європи, чемпіон Європи 2009 года, Наталія Шелепницька — українська оперна співачка, народна артистка України, Анастасія Дем’яненко, акторка кіно, Жидрунас Савіцкас, найсильніша людина світу -2009, 2010, 2012 и 2014 років.

колаген

колаген

Продукти TriCollagen це найкращі продукти для вашої родини:

TriCollagen Peptide — для молодості та зволоження шкіри, запобігання появленню зморшок. Завдяки своїй унікальній anti-age формулі розгладжує та зволожує шкіру, дає гарантований результат омолодження. TriCollagen Peptide створений спеціально для людей, які піклуються про молодість та здоров’я своєї шкіри. Одна пляшка продукта в 25 мл містить високу концентрацію пептидів колагену І та ІІІ типу —  10.000 мг пептидів колагену у рідкій формі, а також гіалурон, комплекс вітамінів, мікроелементи, мінерали, антиоксіданти та адаптогени — загалом 29 корисних компонентів!!! Направлений на омолодження та розгладження шкіри (боротьбу зі зморшками та старінням).

колаген

MicroHyaluron — глибоке зволоження шкіри, також стимулює ріст, зміцнює та зволожує волосся. Завдяки своїй формулі MicroHyaluron глибоко та надовго зволожує вашу шкіру, надає блиску та сили волоссю, зміцнює нігті. Одна пляшка 25 мл містить велику дозу пептидів колагену І та ІІІ типу — 5000мг та велику дозу гіалурону — 241,6 мг, зволоджуючи та розгладжуючи шкіру, а також велику дозу біотину (Вітамина В7) — 5000мг, який є основним елементом для зміцнення та збільшення росту волосся, а загалом 25 корисних компонентів — вітамінів, мікроелементів, мінералів, антиоксидантів та адаптогенів.

колаген

TriCollagen Joints — продукт для профілактики та зміцнення суглобів, хрящів та зв’язок. Розроблений для спортсмена, людей з активним способом життям та людей похилого віку для збереження рухливості суглобів та еластичності зв’язок та м’язів. Комплекс направлений на покращення роботи суглобів, зв’язок, хрящів та  м’язів. Основні компоненти, в 25 мл продукта: висока концентрація пептидів колагену І та ІІ типу —  10.000 мг (з них зокрема 9.000мг саме II типу — основна складова суглобів та сполучних тканин), гіалурон, хондроітин, глюкозамін, метилсульфонілметан, вітаміни групи В.

колаген

TriCollagen Kids — дитячий комплекс вітамінів, мінералів та мікроелементів,  для зміцнення дитячих кісток, активності, розумової діяльності та багато іншого. Сучасний засіб для зміцнення дитячого організму, який піклується про все, що має значення — нервову систему дитини, розумову діяльність, кров, зір, імунітет, стан кісток і зубів, роботу серця та гарний настрій.

колаген

TriCollagen Mother’s Health Wellness — повний комплекс елементів для повноцінного та безтурботного материнства. Допоможе зменшити проблеми вагітності — розтяжки, зміни шкіри, втрата волосся, ослаблені нігті, зміна настрою, та принесе вам тільки радість від вагітності!

колаген

TriCollagen Testoreval — для збереження чоловічої мужності й молодості, збільшення рівня тестостерона та якості сперми. Унікальна формула, яка містить компоненти необхідні для нормального вироблення тестостерону, синтезу ДНК та нормального сперматогенезу, для поліпшення кількості сперматозоїдів і рухливості, збільшення шансів на успішне запліднення здорової дитини, поліпшення лібідо. Також допомагає уникнути старіння, випадінню та посивінню волосся, підвищити енергію та зберегти м’язову масу.

колаген

TriCollagen Sport Molecules — допомагає спортсменам під час підготовки до тренувань та відновленню після. Спеціально для спортсменів, які дбають про своє здоров’я під час навантажень, та відновлення після тренувань. Комплексний продукт з пептидами колагену, вітамінами, мікроелементами, антиоксидантами та адаптогенами, який вживається до та після тренування.

колаген

TriCollagen Beauty Complex — унікальний за своїми властивостями anti-age комплекс. Разом містить більше ніж 40 корисних компонентів, які дуже тісно пов’язані. Містить в собі курс TriCollagen Peptide, який будує структуру волокон, надає тканинам форму та пружність, та курс MicroHyaluron, який забезпечує максимальне глибоке зволоження. Тому рекомендується вживати обидва продукти для досягнення максимального результату. Адже молекула гіалурона має потужну здібність щодо втримання вологи — може утримувати в клітинці вологу, що  у декілька сот разів перевищує в об’ємі власний.

колаген

Наводимо Вам частину інтерв’ю про іновації у фармацевтиці від засновника TriCollagen, колишнього викладача Каунасського медичного та Вільнюсського університетів.

Мантас Якімавічюс – відомий фармацевт та науковець з Литви. Він займається розробкою препаратів для оздоровлення та профілактики різних хвороб. Свій міжнародний бізнес пан Якімавічюс тепер розширює й на Україну.

коллаген

Зараз наукові відкриття йдуть одне за одним. Як довго ви працювали над своїми препаратами?

Так, сучасні методи роботи в лабораторіях, комп’ютерні програми значно полегшують життя науковцям. Але все одно, головна цінність – це ідея. Наприклад, всі знають, що колаген є різних типів і дуже погано всотується в організм при прийомі внутрішньо. А для отримання потрібної дози його ще й доводиться приймати постійно. Тому ми одразу шукали варіанти, як збільшити засвоєння, зменшити кількість доз, ну й прибрати неприємний риб’ячий запах. Так ми разом з колегами зі Швеції створили харчовий додаток TriCollagen Peptide. Це дуже складна розробка – ми витратили на дослідження кілька років.

Чому ви вирішили інвестувати в Україну?

У вас величезний ринок, тим паче, наші країни мають теплі стосунки на вищому рівні. Я впевнений, що розвивати бізнес з Україною – це дуже вигідно. Тому минулого року ми відкрили представництво в Києві, але я впевнений, за кілька років зможемо розширитися на всі великі міста України.

Яку ви робили аналітику перед рішенням зайти на наш ринок?

Замовляли дослідження попиту на колагенові додатки в сфері медицини та косметології і побачили, що ніша якраз в стані формування. Українці дуже добре реагують на тренди здорового способу життя, екологічні товари, безпечні способи омолодження та профілактики хвороб. Зараз інформація в цих напрямках трохи розпорошена, тому наше завдання – стати флагманом та орієнтиром серед екологічних додатків. Наполягаю, що наша продукція зовсім не БАДи чи щось подібне.

Розробка натуральних харчових додатків вимагає ідеально чистої сировини. Де ви її берете?

По-перше, і в Європейському Союзі в цілому, і зокрема в Литві дуже жорсткі вимоги до фармацевтичного виробництва. По-друге, наша компанія має ще вищий рівень прискіпливості. Річ в тім, що свою продукцію ми розробляємо разом з колегами зі Швеції, а шведська фармацевтична галузь є лідером в світі та стрімко розвивається. І загалом в скандинавських країнах ставлення до захисту природи та до екологічністі продуктів – це національна ідея. Саме тому ми впевнено говоримо, що сучасні харчові добавки мають бути настільки якісними, щоб їх дозволили скандинави. А тут йдеться про спільну роботу швецьких та литовських фахівців в лабораторіях. 

Тобто для вас важлива екологічна складова бізнесу?

Звичайно! Бізнес, заснований на екологічних ідеях, допомагає не тільки створити продукт, що адаптується та допомагає досягти бажаного результату, не втручаючись до природних процесів організму. Ми організували своє виробництво згідно з принципами гармонії з навколишнім світом.

В чому революційність вашої розробки колагену?

Жінкам часто в боротьбі за гарну шкіру доводиться колоти собі в обличчя гіалурон, це так звані ін’єкції краси. Звичайно, це болюча процедура, та ще й дає не такий довготривалий ефект, як би хотілося. Креми з колагеном та інші зовнішні засоби не дієві, бо колаген вносять лише до шкіри, а молекулярна структура колагену така, що не дозволяє потрапляти через пори шкіри глибоко до структури шкіри. А риб’ячий колаген в рідкій формі для внутрішнього вживання – саме те, що дає потрібну дію. Та навіть більше! Йдеться не лише про усування зморшок, а про комплексне оздоровлення організму:  суглоби, хрящова тканина, шкіра і навіть волосся!

В інших препаратах колагену зазвичай від кількох міліграмів до кількох сотень міліграмів – цього дуже мало, та ще й більшість виробників пропонують колаген в капсулах або таблетках, які містять 200-300 мг колагену в одній. А тепер уявіть, що ми змогли створити таку гідролізовану формулу колагену – триколаген, яка містить аж 10 000 міліграмів пептидів колагену! Наш організм набагато краще засвоює саме пептиди колагену у рідкій формі, а допомагають цьому 29 елементів та вітамінів, які також входять до складу TriCollagen. Ми не мережевий маркетинг. Ми створили бренд, який вже сьогодні добре відомий у Литві, Латвії, Естонії, Великій Британії, Німеччині, Словаччині, Болгарії та інших країнах. Працюємо в двох напрямках, тому що нам важливий зворотній зв’язок від споживача. Але я усвідомлюю, що у такій великій країні, як ваша, ми будемо працювати й на В2В. Зараз маємо дуже багато саме індивідуальних клієнтів завдяки інтернет-магазинам та соціальним мережам.

Які методи просування ще використовуєте?

Звичайно, живі презентації, бо потрібно показати і дати спробувати свій товар. Сучасні компанії мають бути публічними, відкритими для своїх клієнтів, враховувати їхню думку і швидко відгукуватися на нові запити. Коли працюєш в сфері оздоровлення та косметології – це ще актуальніше. Але наприклад наш препарат TriCollagen Joints дуже потрібен й спортсменам, адже завдяки вмісту 10.000 мг колагену І та ІІ типу зміцнюються суглоби, швидше відновлюються м’язи після інтенсивного тренування, а хрящова тканина укріплюється. Зниження ймовірності травмувань – це вагомий плюс.

В Україні вже зараз представлена вся лінія продуктів TriCollagen. Людський організм має великий потенціал для оновлення, і хоч ефект у деяких споживачів видно з першого курсу прийому, наприклад, нашого TriCollagen Peptide, все одно для гарних результатів потрібно підтримувати організм постійно, курсом. Тому час працює на зростання довіри та розвиток бренду. Kолаген не орієнтований лише на заохочення культу краси, хоч він і користується неймовірною популярністю. Швидше за все – це джерело здоров’я для кожного з нас.

Продукти TriCollagen для краси, збереження молодості та впевненості в собі!

Продукція має зручне пакування — маленькі пляшечки по 25 мл, які можна брати з собою в подорожі, відрядження або у відпустку.

Аналогів щодо складу, дозуванню та багатому розмаїттю компонентів на ринку немає.

Отже, використовуємо самі та вам радимо! Бажаємо краси та здоров’я!

коллаген

Замовити продукти TriCollagen або дізнатися більше можна

за телефоном +38050 533-08-68 (Viber, WhatsApp, Telegram),

на сайті https://tricollagen.com.ua/

або прямо на сторінці Facebook  — https://www.facebook.com/TriCollagenUkraine/

та Instagram — https://www.instagram.com/tricollagenukraine/